Hyppää sisältöön

Poista tili

Käytä tätä poistaaksesi tilisi pysyvästi.

⚠️ Tämä toiminto poistaa tilisi ja kaikki tietosi pysyvästi.

Alarmify-sovelluksessa:

  1. Avaa välilehti, jossa on nimesi (oikeassa alakulmassa).

  2. Vieritä alas kohtaan Vaara-alue ja napauta Poista Tili.

  3. Vahvista kirjoittamalla näytetty nimi ja napauta Poista Tili.

Tilin poistaminen ei peruuta Alarmify+-tilausta, koska Apple hoitaa laskutuksen. Jos sinulla on tilaus, peruuta tilauksesi ensin.