Gå til indholdet

Slet konto

Brug dette til at slette din konto permanent.

⚠️ Denne handling sletter din konto og alle dine data permanent.

I Alarmify-appen:

  1. Åbn fanen med dit navn (nederst til højre).

  2. Rul ned til Fareområde og tryk på Slet Konto.

  3. Skriv det viste navn for at bekræfte, og tryk på Slet Konto.

Sletning af din konto opsiger ikke et Alarmify+-abonnement, fordi Apple står for betalingen. Hvis du har et abonnement, skal du først opsige dit abonnement.