Διαγραφή λογαριασμού¶
Χρησιμοποίησε αυτό για να διαγράψεις οριστικά τον λογαριασμό σου.
⚠️ Αυτή η ενέργεια θα διαγράψει μόνιμα τον λογαριασμό σου και όλα τα δεδομένα σου.
Στην εφαρμογή Alarmify:
-
Άνοιξε την καρτέλα με το όνομά σου (κάτω δεξιά).
-
Κύλισε προς τα κάτω μέχρι την ενότητα Χώρος κινδύνου και πάτα Διαγραφή Λογαριασμού.
-
Πληκτρολόγησε το όνομα που εμφανίζεται για επιβεβαίωση και πάτα Διαγραφή λογαριασμού.
Η διαγραφή του λογαριασμού σου δεν ακυρώνει τη συνδρομή Alarmify+, επειδή τη χρέωση τη διαχειρίζεται η Apple. Αν έχεις συνδρομή, πρώτα ακύρωσε τη συνδρομή σου.
